Muziek 15 oktober 2023 | 15:00

benefietconcert

Hebt u afgelopen kerst bij ons ook zo’n prachtige sjaal van ‘project aasha’ gekocht? Met deze centjes probeert ’aasha’ sinds de zware aardbevingen van 2015 de armste gezinnen in Nepal te steunen.

Wegens de coronacrisis is dit meer dan ooit nodig. Corona mag dan wel voorbij zijn, de impact is in landen als Nepal nog meer voelbaar dan bij ons. De centjes geraken stilaan op en daarom organiseert project aasha – aasha betekent ‘hoop’ – ondertussen zijn vierde benefietconcert in de Sint-Pauluskerk. De link met onze kerk is snel gemaakt. Een dochter van Inès Ducès, voorzitter van de muziekkapel, is één van de initiatiefnemers van het project.

Programma:

Jente Totté (mezzo-sopraan) en Rosalie D’Hollander (sopraan) studeren samen klassieke zang aan het conservatorium van Antwerpen. Beide zangeressen hebben een grote passie voor verschillende genres van muziek. Naast hun hoofdinstrument, zang, speelt Rosalie ook uitstekend piano en is Jente vaardig op viool. Samen zullen ze voor u een licht programma brengen dat varieert van zachte jazz tot lichte klassieke muziek.

Praktische informatie:

concert om 15u (deuren 14u30)

ingang langs Veemarkt

het concert duurt ongeveer 1u15

nadien is er mogelijkheid om een drankje te bestellen in ’t Schooltje

ticket: 20 euro

kaarten kunnen besteld worden via: info@projectaasha.be

rekeningnummer: BE03 7330 6021 3384

voor alle informatie kan u terecht op onze website: www.projectaasha.be (project aasha vzw – Profeetstraat 25 – 2520 Ranst

Let op! Kerk die dag gesloten voor toerisme!

Deel deze activiteit

Facebook Twitter

Praktische info

Date:

15 oktober 2023 | 15:00

Organizer

Aasha vzw
Email
info@projectaasha.be
View Organizer Website