Muziek Plan je bezoek 1 juli 2024 | 15:00

concert

‘Haberdashers’ Aske’s School for Girls’, opgericht in 1875, geeft onderwijs aan meer dan duizend meisjes tussen de 4 en 18 jaar. De school is een van de meest succesvolle van het land en stuurt regelmatig meisjes om te studeren aan enkele van ‘s werelds beste universiteiten, waaronder die van Cambridge en Oxford.

Muziek speelt een belangrijke rol in het schoolleven en veel meisjes krijgen individuele muzieklessen, waarbij ze elk mogelijk orkestinstrument leren. De studenten hebben de afgelopen jaren op veel prestigieuze locaties concerten gegeven, waaronder in St Paul’s Cathedral, Windsor Castle, Clare College, Cambridge, Magdalen College, St Martin’s in the Field en in The Barbican Centre in Londen.
De muziekafdeling heeft in het verleden vele tournees ondernomen, waaronder Toscane (2008 en 2014), Salzburg (2010 en 2016) en het Gardameer (2012). Ze zijn verheugd om België te bezoeken en kijken ernaar uit om op een aantal van de vele prachtige locaties in de omgeving te spelen.

Praktisch:

ingang: Sint-Paulusstraat
tickets: koop uw toegangsticket (5, 3 of 0 euro) voor een bezoek aan de kerk en u krijgt er een volledig concert gratis bij.

Deel deze activiteit

Facebook Twitter

Praktische info

Date:

1 juli 2024 | 15:00