Muziek 17 juli 2024 | 15:00

Concert

Mill Hill County High School is een grote scholengemeenschap voor jongens en meisjes in Noordwest-Londen. Jaarlijks wordt 10% van de studenten toegelaten op basis van muzikale aanleg, 10% op technologische aanleg en 5% op dansaanleg.

De school heeft een lange en trotse muziektraditie, waaronder jaarlijkse workshops en een concert met muzikanten van het Royal Philharmonic Orchestra, en elk jaar een grootschalige muziektheaterproductie in samenwerking met de afdeling Dans en Drama. MHCHS-muzikanten treden elk jaar op in drie grote concerten, met optredens variƫrend van solisten tot ons 50-koppige juniorkoor en met stukken uit een breed scala aan genres. De muziekafdeling van MHCHS is er trots op dat ze streeft naar inclusiviteit, uitmuntendheid en authenticiteit op alle niveaus, en belichaamt de schoolwaarden van hoger streven, harmonie bevorderen en uitmuntendheid bereiken.

Programma volgt.

Praktisch:

ingang: Sint-Paulusstraat
tickets: koop uw toegangsticket (5, 3 of 0 euro) voor een bezoek aan de kerk en u krijgt er een volledig concert gratis bij.

Deel deze activiteit

Facebook Twitter

Praktische info

Date:

17 juli 2024 | 15:00