Muziek Tentoonstellingen en evenementen 6 oktober 2021 | 20:00 - 22:00

Aurelio Scetti en de Slag van Lepanto

Een muzikant, veroordeeld tot de galeien, belandt in de zeeslag bij Lepanto, waar de West-Europese en Turkse vloten elkaar bevechten. Een gewone man, zoals zovele anderen aan boord van al die schepen, dient als speelbal en kanonnenvoer tijdens de strijd tussen het Oosten en het Westen.

Dit verhaal gaat over de twaalf lange jaren die hij doorbracht op de galeien, niet over paus Pius V, Ali Pasja, Filips II of don Juan en zelfs niet over de eigenaar van zijn leven, Cosimo de Medici. Zij zijn deze keer de randfiguren.

Een vertelling over een muzikant kan niet zonder de muziek die hij speelde en kende. Op 6 oktober, de vooravond van 450 jaar zeeslag bij Lepanto wordt dit een muzikale renaissancevertelling, met Bart Rodyns, organist, Sarah Van Mol, sopraan, Wim Becu, trombone en Armand Storck, verteller. De Sint-Pauluskerk vormt het prachtige decor met haar ongelofelijke kunstschatten. Lepanto leverde voor een groot aantal onder hen de inspiratie.

Een kaartje kost 15 euro! Interesse? Bestel hieronder tickets.

flyer ‘muzikaal renaissanceverhaal, 6 oktober 2021’

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Deel deze activiteit

Facebook Twitter

Praktische info

Date:

6 oktober 2021 | 20:00 - 22:00