Plan je bezoek Tentoonstellingen en evenementen 21 april 2024 | 14:00 - 17:00

Erfgoeddag

De Sint-Pauluskerk is een (t)huis voor gelovigen, verenigingen, vrijwilligers, toevallige passanten… Het moment om ons eens deftig aan u voor te stellen.

Maak kennis met de jonge, dynamische broeders van de Antwerpsen dominicanen. Broederschappen van O.L.V. en van de Venerabele kapel, de dienaars van de Sint-Pauluskerk, leggen je graag uit wat hun rol is in onze kerk. De Sint-Paulusvrienden, een groep vrijwilligers die het onthaal en rondleidingen in de kerk verzorgen, leiden je die dag graag rond in de kerk. Vragen van technische aard of ‘hoe houden jullie de kerk zo netjes’, kom dan zeker lang bij de kerkfabriek en de parochie.

Luister naar het verhaal over armoede in een grootstad bij de vrijwilligers van Vincentius, de vereniging binnen Sint-Paulus die zich inzet tegen kansarmoede. De 200-jaar oude traditie van de orkestmissen kent in de wereld haar gelijke niet. Maar het ganse jaar door wordt er in Sint-Paulus muziek gebracht op een hoog niveau dankzij de Muziekkapel Sint-Paulus vzw. Graag meer diepgang? Passeer dan bij de ploeg achter het ‘Studium Generale’.

Zak daarom af naar Sint-Paulus vanaf 14u! De kerk is bovendien gratis te bezoeken!

Deel deze activiteit

Facebook Twitter

Praktische info

Datum:

21 april 2024 | 14:00 - 17:00