Muziek Parochie & Liturgie 22 januari 2023 | 10:30

Solistenmis met nieuwjaarsreceptie

Eucharistieviering in de Sint-Pauluskerk, voorgegaan door pastoor Didier Croonenberghs o.p., muzikaal verzorgd door Inez Carsauw, mezzosopraan en titularis-organist Bart Rodyns.

Inez Carsauw studeerde aan het Lemmensinstituut in Leuven en aan het conservatorium van Antwerpen. Als jonge soliste zong ze in hedendaagse producties bij de Vlaamse Opera, Taschenoper Wien en Muziektheater Transparant. In 1997 nam ze in Wenen deel aan de wereldpremière van de opera Resurrection van Sir Peter Maxwell Davies. Inez is eveneens actief op sacrale concerten. Haar repertoire omspant alle grote altpartijen van het Stabat Mater van Pergolesi, Vivaldi en Haydn, Händel’s Messiah, Bachs Passies, H-moll Messe en Weihnachtsoratorium tot het Requiem van Mozart en Verdi.

Niet alleen tijdens de viering mogen we van haar prachtige stem genieten. Ook tijdens de aansluitende nieuwjaarsreceptie zal zij voor sfeer en gezelligheid zorgen. Na de gebruikelijke speeches van de voorzitter van de kerkraad en onze pastoor krijgt u van de Muziekkapel Sint-Paulus nog een klein geschenk: een exemplaar van onze muziekkalender in zakformaat zodat u op de hoogte blijft van al onze op-stapel-staande muzikale vieringen in tot augustus 2023.

Deel deze activiteit

Facebook Twitter

Praktische info

Date:

22 januari 2023 | 10:30