Muziek Parochie & Liturgie 5 mei 2024 | 10:30

solistenmis

Eucharistieviering in de Sint-Pauluskerk, voorgegaan door pastoor Didier Croonenberghs o.p., muzikaal verzorgd door An De Ridder, sopraan en titularis-organist Bart Rodyns.

Terwijl we dit schrijven is het nog niet zeker of een processie kan doorgaan. De meimaand, Mariamaand, is daarvoor ideaal, maar het vinden van dragers speelt ons parten. Een processie in het najaar is echter geen optie omdat de restauratiewerken op 1 september starten. Nog veel onzekerheid dus. Sopraan An De Ridder, begeleid door titularis-organist Bart Rodyns, zorgt voor de zang.

An De Ridder (°1979) studeerde aan de Operastudio van Nederland en aan de Wales International Academy of Voice bij Kiri te Kanawa. Ze volgde masterclasses in het Britten Pears Programme, deSingel; The Metropolitan Opera en bij René Jacobs. Haar debuut bij de Vlaamse Opera in 2006 werd snel gevolgd door engagementen bij Opera Zuid, bij het European Opera Centre, Zomeropera Alden Biesen en in het Hessisches Staatstheater in Wiesbaden. In september 2023 maakte An haar debuut als ‘Tosca’ in Puccini’s gelijknamige opera in Theater Ulm.

Deel deze activiteit

Facebook Twitter

Praktische info

Date:

5 mei 2024 | 10:30