Plan je bezoek 18 februari 2023 | 14:00 - 17:00

Krokuskriebels

Ha, de lente, ze is in aantocht. Ouders en grootouders zijn op zoek naar leuke dingen om met het kleine grut te doen tijdens de krokusvakantie en daar kan de Sint-Pauluskerk bij helpen! De krokussen in onze Lourdestuin springen uit de aarde, dat jaarlijkse lentefeest mag je alvast niet missen, maar in de kerk staat een leuke en ontspannende zoektocht op jullie te wachten!

De onthaalgroep van de Sint-Paulusvrienden staat tijdens de krokusvakantie paraat met zoekblaadjes die leiden naar de talrijke hondjes met fakkel in onze kerk. De zoektocht is ondertussen een klassieker geworden, waar telkens nieuwe generaties jonge kinderen, jonge ouders en jonge grootouders komen van genieten.

De Gezinsbond organiseert tijdens de krokusvakantie ‘krokuskriebels’ en het is onder die noemer dat ook de Sint-Pauluskerk deelneemt. Ouders, grootouders, nonkels en tantes, die met minimum één kind aan onze kassa komen tijdens de krokusvakantie betalen slechts 3 euro per volwassene (tot 18 jaar zijn we altijd gratis toegankelijk).

Komen jullie eens langs? Iedereen hartelijk welkom van zaterdag 18 februari tot zondag 26 februari, elke dag van 14u tot 17u. Ingang langs de Sint-Paulusstraat en de krokustuin.

Deel deze activiteit

Facebook Twitter

Praktische info

Date:

18 februari 2023 | 14:00 - 17:00