Muziek 11 maart 2023 | 15:00

Vioolrecital

Op zaterdag 11 maart geven de twee ‘runners-up’ van de  halve finale van de Internationale vioolwedstrijd Emmanuel Durlet 2021, Gleb Chanyshev-Gladkov en Roberto Riccardo Quartararo een recital.

Ze worden begeleid door pianiste Polina Chernova op de vleugelpiano ‘Blüthner 1911’ van het Emmanuel-Durletfonds vzw. Polina is een Russische pianiste. Geboren in een muzikaal gezin kreeg de vijfjarige Polina al pianoles van haar moeder en op haar zevende won ze haar eerste prijs in een Russisch concours. Op haar achtste gaf ze haar eerste solorecital. Afgestudeerd aan het Wolgograd Kunstinstituut met grootste onderscheiding vervolgde ze haar studies aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen bij Eliane Rodrigues.

Het programma ziet er veelbelovend uit. Naast Paganini, Biber en Brahms krijgt Emmanuel Durlet bijzondere aandacht met ‘Canzonetta’ en het tweede deel van het Vioolconcerto.

Praktisch:

Ingang langs de Sint-Paulusstraat
Recital gaat door in ‘t schooltje
ticketprijzen: 18 euro voor niet-leden, 14 euro voor leden, 16 euro voor 60+ers en 8 euro voor -21-jarigen
Te bestellen via emmanuel-durlet.be of te storten op de bankrekening nr. BE35 3200 4363 7037 op naam van het Emmanuel-Durletfonds vzw

Deel deze activiteit

Facebook Twitter

Praktische info

Date:

11 maart 2023 | 15:00

Organizer

Emmanuel Durlet fonds vzw
Email
andrea.durlet@skynet.be
View Organizer Website