Steun ons

Terug naar overzicht

Steun ons

Steun ons

Muziek in Sint-Paulus steunt voor haar werking voor een groot deel op bijdragen van haar mecenassen en vrienden, die zich verenigen in het steunfonds. Ook partnerships met de bedrijfswereld dragen structureel bij aan haar werking.

Wie ons met een vrije bijdrage wil steunen, kan dit via deze QR-code:

Alle info: muziek@sintpaulusantwerpen.be

Steunfonds

Een grote groep van mecenassen en vrienden zet zich enthousiast in voor de werking van ‘Muziek in Sint-Paulus’. Als abonnee hebben ze recht op gereserveerde plaatsen tijdens de orkestmissen en een meet- and greet met de artiesten tijdens aangename recepties na de orkest- en solistenmissen. Lees meer over de formules.

Partnerships

Met uw bedrijf bent u welkom in Sint-Paulus om, na een korte rondleiding/kennismaking met de Sint-Pauluskerk en haar kunstpatrimonium, op te gaan in een op maat getailleerd concert (u kunt het programma met ons samenstellen), om vervolgens na te genieten bij een hapje/drankje in La Scuola of de Crypte van Sint-Paulus.

Beleving

Met uw familie, met uw serviceclub, met uw vrienden geniet u van een rondleiding in Sint-Paulus, een concert en een hapje/drankje in La Scuola of de crypte.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven