Wij zijn OPEN!

14 augustus van 19 tot 23uur: Nacht van de Kerken

gepost op: 6 augustus 2021

De Sint-Pauluskerk opent de deuren voor bezoek van 14u tot 17u en ze zwaaien die avond weer voor u open van 19u tot 23u voor de 10de editie van de ‘Nacht van de Kerken’!

Met het thema ‘OPEN!’ willen we onze hoop uitspreken op een nieuwe tijd, een tijd waarin we iedereen met open geest willen onthalen in een open kerk, met alle zintuigen willen laten genieten van de open ruimte en het ruimtegevoel. Aan wie op zoek is naar authenticiteit willen we de hand reiken en via de stilte en de rust willen uitnodigen tot de verbondenheid met het mysterie van God.

Rondleidingen door TOPA-gidsen en gidsen van de Sint-Paulusvrienden.

Programma 19u. tot ca. 21.30u.:  muzikale meditatieve omlijsting  door  Bart  Rodyns,  titularis-organist  van  de  Sint-Pauluskerk.  Hij bespeelt het unieke historische Van Haeghen (1654)/Forceville (1730)/Delhaye (1824)-orgel, waarschijnlijk het belangrijkste oude orgelinstrument uit de Zuidelijke Nederlanden

 

.

in Oosterweel en in Reet

Selfsupporting

gepost op: 11 juli 2024

Op het kloosterdomein van de Antwerpse dominicanen was er onvoldoende voedsel voor de tientallen broeders en hun gasten. Maar geen nood, in Oosterweel hadden de paters visrecht én in Reet beschikten ze over een 30-tal…

Lees meer

van 1 juli tot 31 augustus - Zoek de schatkist met Paulientje de bellenblazer

Schat van Vlieg

gepost op: 01 juli 2024

Tijdens de zomervakantie, van maandag 1 juli tot zaterdag 31 augustus kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar samen met hun (groot)ouders, tantes, nonkels, vrienden op zoek gaan naar de schat van Vlieg in Sint-Paulus….

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven