Een knallend (neem het gerust letterlijk) evenement

Dit was ‘Aurelio Scetti – een muzikaal renaissanceverhaal’

gepost op: 8 oktober 2021

Woensdag 6 oktober vierden we de vooravond van 450 jaar Slag bij Lepanto. Zowat 3/4de van de kunst van de Sint-Pauluskerk ademt deze strijd.
Zonder die slag geen topstuk als de ’15 Mysteries van de Rozenkrans’. Het was een knallend (mag u letterlijk nemen) evenement. Dikke merci aan onze titularis-organist Bart Rodyns, soprane Griet De Geyter (die à la minute én fantastisch inviel omdat Sarah Van Mol wegens een zware verkoudheid uitviel) , trombonist Wim Becu,  Silvia Terrenzio voor de Italiaanse verzen en bezieler en meester-verteller Armand Storck!
En voor wie graag het programmaboekje er nog eens op napluist…. een digitale versie vindt u terug bij de ‘Publicaties’ op deze site.

Zondag 20 oktober, Antwerp Marathon

Hindernissenparcours

gepost op: 18 oktober 2024

De Antwerp Marathon maakt het ons komende zondag niet makkelijk, want de lopers starten al om 9u. Op kilometer 28 passeren ze de Sint-Paulusstraat. De snelle lopers komen wellicht al bij aanvang van de zondagsmis…

Lees meer

Breaking News

De restauratie komt er aan

gepost op: 17 oktober 2024

In zijn zitting van 4 oktober jl. keurde het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Antwerpen de gunning goed voor de werken “Sint-Pauluskerk – actualisatie restauratie exterieur en stabiliteit” aan de firma Monument…

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven