Zaterdag 27 en zondag 28 augustus van 14u tot 17u

Cultuurweekend in Sint-Paulus! (gratis open voor bezoek)

gepost op: 24 augustus 2022

Sint-Paulus werkt ook dit jaar enthousiast mee aan het cultuurweekend. We laten de organisatoren aan het woord: ‘het Cultuurweekend gaat deze zomer door tijdens het laatste weekend van augustus. Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022 vieren we de kick-off en aankondiging van het nieuwe cultuurseizoen in Antwerpen’.

Tijdens dat weekend kan je de Sint-Paulussite gratis bezoeken, telkens tussen 14u en 17u. We herinneren je er graag aan dat de ingang deze zomer langs de grote poort aan de Sint-Paulusstraat is. Op zaterdag 27 augustus kan je komen luisteren naar orgelmuziek in de kerk en op zondag 28 augustus hebben we een speciaal programma voor je klaar in ’t Schooltje (dat je vindt wanneer je van de tuin het gebouw binnenwandelt).

We bieden aan niet minder dan vier leerlingen van de Kunsthumaniora een podium in ’t Schooltje waar ze alleen op zondag een gevarieerd programma zullen aanbieden. De jonge musici spelen om 14u30, 15u30 en 16u30 op piano, hobo en klarinet. Ondertussen kan je daar rondkijken en luisteren naar wat Sint-Paulus in het najaar van 2022 aan boeiende culturele activiteiten te bieden heeft. Je verneemt er ook hoe je een rondleiding door de Sint-Paulussite kan boeken voor je vereniging of familie of hoe je bij ons aan zinvol vrijwilligerswerk kan doen. Iedereen welkom!

 

een donkere januaridag

Lage inval

gepost op: 20 februari 2024

Neen, wees gerust, dit is geen post over invallen op het grondgebied van een ander land. Daarover berichten andere media veel professioneler dan wij. Nochtans kan de zon er ook wat van, onverhoeds binnenvallen in…

Lees meer

zondag 17 maart, 15u, kerk

Conservatorium Mons brengt Mendelssohn

gepost op: 09 februari 2024

Muziek in Sint-Paulus vzw verwelkomt opnieuw het Orchestre d’Arts² van de Ecole Supérieure des Arts van Mons (Bergen). Na César Franck en de ‘Vijfde van Beethoven’ zet muziekdirecteur en dirigent Nicolas Krüger (°1972) dit jaar…

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven