'Warme Kerst' met Vincentiusgroep van Sint-Paulus

Koop een kerstpakket

gepost op: 15 november 2023

Het is al voor het 6de jaar op rij dat enkele sympathisanten samen met de Vincentiusgroep van Sint-Paulus Antwerpen fondsen werven voor feestpakketten voor minderbedeelde Antwerpse gezinnen. Schoorvoetend gestart in 2018, maar ondertussen een groot succes: vorig jaar werd er maar liefst 8.000 euro opgehaald! Met het ingezamelde geld stelden ze 300 pakketten samen die door de parochie van Sint-Antonius op de Paardenmarkt werden uitgedeeld.

Dankzij de vele positieve en dankbare reacties willen ze er ook dit jaar een succes van maken! Hoe kan dit?

Voor een fiscaal attest: gelieve minstens 40 euro te storten op BE02 3100 3593 3940 t.a.v. Sint- Vincentius Nationale            Raad Brussel met vermelding ‘Warme Kerst Sint-Paulus, project 576’.
U mag ook rechtstreeks storten op onze rekening BE65 7390 1700 3996 t.a.v. Warme Kerst Sint-Paulus.
Om praktische redenen vragen wij uw storting vóór 15 december uit te voeren (waarvoor dank!).

Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van het eindresultaat en enkele foto’s van de pakketten. Alvast hartelijk dank voor uw leesbereidheid en hierbij een gemeend dikke knuffel van de vier sympathisanten (Karel en Hilde Onsea-Van der Veken, Walter en Ann Verheyen-Crols)!

een donkere januaridag

Lage inval

gepost op: 20 februari 2024

Neen, wees gerust, dit is geen post over invallen op het grondgebied van een ander land. Daarover berichten andere media veel professioneler dan wij. Nochtans kan de zon er ook wat van, onverhoeds binnenvallen in…

Lees meer

zondag 17 maart, 15u, kerk

Conservatorium Mons brengt Mendelssohn

gepost op: 09 februari 2024

Muziek in Sint-Paulus vzw verwelkomt opnieuw het Orchestre d’Arts² van de Ecole Supérieure des Arts van Mons (Bergen). Na César Franck en de ‘Vijfde van Beethoven’ zet muziekdirecteur en dirigent Nicolas Krüger (°1972) dit jaar…

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven