'Warme Kerst' met Vincentiusgroep van Sint-Paulus

Koop een kerstpakket

gepost op: 15 november 2023

Het is al voor het 6de jaar op rij dat enkele sympathisanten samen met de Vincentiusgroep van Sint-Paulus Antwerpen fondsen werven voor feestpakketten voor minderbedeelde Antwerpse gezinnen. Schoorvoetend gestart in 2018, maar ondertussen een groot succes: vorig jaar werd er maar liefst 8.000 euro opgehaald! Met het ingezamelde geld stelden ze 300 pakketten samen die door de parochie van Sint-Antonius op de Paardenmarkt werden uitgedeeld.

Dankzij de vele positieve en dankbare reacties willen ze er ook dit jaar een succes van maken! Hoe kan dit?

Voor een fiscaal attest: gelieve minstens 40 euro te storten op BE02 3100 3593 3940 t.a.v. Sint- Vincentius Nationale            Raad Brussel met vermelding ‘Warme Kerst Sint-Paulus, project 576’.
U mag ook rechtstreeks storten op onze rekening BE65 7390 1700 3996 t.a.v. Warme Kerst Sint-Paulus.
Om praktische redenen vragen wij uw storting vóór 15 december uit te voeren (waarvoor dank!).

Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van het eindresultaat en enkele foto’s van de pakketten. Alvast hartelijk dank voor uw leesbereidheid en hierbij een gemeend dikke knuffel van de vier sympathisanten (Karel en Hilde Onsea-Van der Veken, Walter en Ann Verheyen-Crols)!

'net zoals een mens'

Dominicaanse knoop

gepost op: 25 juli 2024

Uw geliefde Facebookpagina volgt beroepshalve de pagina’s van vele dominicanenkloosters in de hele wereld. Die mannen en vrouwen zitten echt overal. Zo vonden we deze foto bij Quang Tran in Vietnam. Twee dominicanen bestuderen aandachtig…

Lees meer

Zalig trage plagerij

gepost op: 18 juli 2024

“Als je in Antwerpen bent, ga. Indien niet, overweeg dan om er naartoe te reizen voor deze uitzonderlijke ‘slow music’ ervaring.” (Phyl Terry, founder Slow Art Day NY, USA). Mis de unieke kans niet om…

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven