Onze zoektocht is een klassieker geworden

Kriebelend erfgoed voor Krokuskriebels

gepost op: 16 februari 2023

Ha, de lente, ze is in aantocht. Ouders en grootouders zijn op zoek naar leuke dingen om met het kleine grut te doen tijdens de krokusvakantie en daar kan de Sint-Pauluskerk bij helpen! De krokussen in onze Lourdestuin springen uit de aarde, dat jaarlijkse lentefeest mag je alvast niet missen, maar in de kerk staat een leuke en ontspannende zoektocht op jullie te wachten!

De onthaalgroep van de Sint-Paulusvrienden staat tijdens de krokusvakantie paraat met zoekblaadjes die leiden naar de talrijke hondjes met fakkel in onze kerk. De zoektocht is ondertussen een klassieker geworden, waar telkens nieuwe generaties jonge kinderen, jonge ouders en jonge grootouders komen van genieten.

De Gezinsbond organiseert tijdens de krokusvakantie ‘krokuskriebels’ en het is onder die noemer dat ook de Sint-Pauluskerk deelneemt. Ouders, grootouders, nonkels en tantes, die met minimum één kind aan onze kassa komen tijdens de krokusvakantie betalen slechts 3 euro per volwassene (tot 18 jaar zijn we altijd gratis toegankelijk).

Komen jullie eens langs? Iedereen hartelijk welkom van zaterdag 18 februari tot zondag 26 februari, elke dag van 14u tot 17u. Ingang langs de Sint-Paulusstraat en de krokustuin.

zondag 21 april, Erfgoeddag (gratis)

Erfgoeddag: thuis in Paulus

gepost op: 16 april 2024

Zak zondag 21 april tussen 14u en 17u af naar Sint-Paulus, waar onze vrijwilligers zich altijd een beetje ‘thuis’ voelen. Een huis wordt levend als mensen er samenkomen. Hoe verschillend we ook zijn, we voelen…

Lees meer

lezing op 23 april, 19u - dagboek over het beleg en de inname van de stad in 1629’

Michaël Ophovius, bisschop van ’s-Hertogenbosch

gepost op: 12 april 2024

Augustus 1629. Prins Frederik Hendrik ligt met zijn Staatse troepen al drie maanden voor de poorten van ’s-Hertogenbosch. Terwijl de stad onder vuur ligt, houdt bisschop Michaël Ophovius een dagboek bij. In het Latijn tekent…

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven