Onze zoektocht is een klassieker geworden

Kriebelend erfgoed voor Krokuskriebels

gepost op: 16 februari 2023

Ha, de lente, ze is in aantocht. Ouders en grootouders zijn op zoek naar leuke dingen om met het kleine grut te doen tijdens de krokusvakantie en daar kan de Sint-Pauluskerk bij helpen! De krokussen in onze Lourdestuin springen uit de aarde, dat jaarlijkse lentefeest mag je alvast niet missen, maar in de kerk staat een leuke en ontspannende zoektocht op jullie te wachten!

De onthaalgroep van de Sint-Paulusvrienden staat tijdens de krokusvakantie paraat met zoekblaadjes die leiden naar de talrijke hondjes met fakkel in onze kerk. De zoektocht is ondertussen een klassieker geworden, waar telkens nieuwe generaties jonge kinderen, jonge ouders en jonge grootouders komen van genieten.

De Gezinsbond organiseert tijdens de krokusvakantie ‘krokuskriebels’ en het is onder die noemer dat ook de Sint-Pauluskerk deelneemt. Ouders, grootouders, nonkels en tantes, die met minimum één kind aan onze kassa komen tijdens de krokusvakantie betalen slechts 3 euro per volwassene (tot 18 jaar zijn we altijd gratis toegankelijk).

Komen jullie eens langs? Iedereen hartelijk welkom van zaterdag 18 februari tot zondag 26 februari, elke dag van 14u tot 17u. Ingang langs de Sint-Paulusstraat en de krokustuin.

Minderbevoegde gezinnen

gepost op: 28 maart 2023

Het mooie polyvalente zaaltje naast de pandgang heeft nu wel definitief de passende naam ’t Schooltje verworven. Er zijn in de loop van de voorbije jaren vele alternatieve namen gekomen en gegaan, maar ’t Schooltje…

Lees meer

‘Atelier’ op woensdag 29 maart

gepost op: 23 maart 2023

‘Is de verrijzenis een mythe?’ met prof. dr. Johan Leman o.p. Guido Vanheeswijck nodigde ons uit om opnieuw over God te spreken. Johan Leman zal ons uitnodigen om weer over de verrijzenis van Jezus te…

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven