Niet allemaal tegelijk!

Love from China

gepost op: 21 november 2023

“Werkelijk een mooie kerk. Heel veel Chinezen houden van deze kerk in onze sociale media. Liefs uit Nederland en China”. Voilà, meer moet dat niet zijn in ons gastenboek, wij zijn er klaar voor om de 1,4 miljard Chinezen met liefde te ontvangen, niet allemaal tegelijk weliswaar.

Wacht, snel even rekenen, er mogen maximum 963 mensen Sint-Paulus binnen. Neem dat we gemiddeld 250 namiddagen geopend zijn per jaar en dat we tijdens een namiddag drie shiften van 963 Chinezen aankunnen. Dat maakt 722.250 Chinezen per jaar.

Als de kleinsten en de oudsten thuisblijven, blijft er toch nog een potentieel van ruim 900 miljoen Chinese bezoekers op een bevolking van 1,4 miljard. Dan zijn we vertrokken voor 1.260 jaar exclusief Chinees bezoek in Paulus. Lege kerken in Vlaanderen? Dat is nog lang niet het geval in de Antwerpse Sint-Pauluskerk! 欢迎 !

 

'net zoals een mens'

Dominicaanse knoop

gepost op: 25 juli 2024

Uw geliefde Facebookpagina volgt beroepshalve de pagina’s van vele dominicanenkloosters in de hele wereld. Die mannen en vrouwen zitten echt overal. Zo vonden we deze foto bij Quang Tran in Vietnam. Twee dominicanen bestuderen aandachtig…

Lees meer

Zalig trage plagerij

gepost op: 18 juli 2024

“Als je in Antwerpen bent, ga. Indien niet, overweeg dan om er naartoe te reizen voor deze uitzonderlijke ‘slow music’ ervaring.” (Phyl Terry, founder Slow Art Day NY, USA). Mis de unieke kans niet om…

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven