Niet allemaal tegelijk!

Love from China

gepost op: 21 november 2023

“Werkelijk een mooie kerk. Heel veel Chinezen houden van deze kerk in onze sociale media. Liefs uit Nederland en China”. Voilà, meer moet dat niet zijn in ons gastenboek, wij zijn er klaar voor om de 1,4 miljard Chinezen met liefde te ontvangen, niet allemaal tegelijk weliswaar.

Wacht, snel even rekenen, er mogen maximum 963 mensen Sint-Paulus binnen. Neem dat we gemiddeld 250 namiddagen geopend zijn per jaar en dat we tijdens een namiddag drie shiften van 963 Chinezen aankunnen. Dat maakt 722.250 Chinezen per jaar.

Als de kleinsten en de oudsten thuisblijven, blijft er toch nog een potentieel van ruim 900 miljoen Chinese bezoekers op een bevolking van 1,4 miljard. Dan zijn we vertrokken voor 1.260 jaar exclusief Chinees bezoek in Paulus. Lege kerken in Vlaanderen? Dat is nog lang niet het geval in de Antwerpse Sint-Pauluskerk! 欢迎 !

 

in Oosterweel en in Reet

Selfsupporting

gepost op: 11 juli 2024

Op het kloosterdomein van de Antwerpse dominicanen was er onvoldoende voedsel voor de tientallen broeders en hun gasten. Maar geen nood, in Oosterweel hadden de paters visrecht én in Reet beschikten ze over een 30-tal…

Lees meer

van 1 juli tot 31 augustus - Zoek de schatkist met Paulientje de bellenblazer

Schat van Vlieg

gepost op: 01 juli 2024

Tijdens de zomervakantie, van maandag 1 juli tot zaterdag 31 augustus kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar samen met hun (groot)ouders, tantes, nonkels, vrienden op zoek gaan naar de schat van Vlieg in Sint-Paulus….

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven