Niet allemaal tegelijk!

Love from China

gepost op: 21 november 2023

“Werkelijk een mooie kerk. Heel veel Chinezen houden van deze kerk in onze sociale media. Liefs uit Nederland en China”. Voilà, meer moet dat niet zijn in ons gastenboek, wij zijn er klaar voor om de 1,4 miljard Chinezen met liefde te ontvangen, niet allemaal tegelijk weliswaar.

Wacht, snel even rekenen, er mogen maximum 963 mensen Sint-Paulus binnen. Neem dat we gemiddeld 250 namiddagen geopend zijn per jaar en dat we tijdens een namiddag drie shiften van 963 Chinezen aankunnen. Dat maakt 722.250 Chinezen per jaar.

Als de kleinsten en de oudsten thuisblijven, blijft er toch nog een potentieel van ruim 900 miljoen Chinese bezoekers op een bevolking van 1,4 miljard. Dan zijn we vertrokken voor 1.260 jaar exclusief Chinees bezoek in Paulus. Lege kerken in Vlaanderen? Dat is nog lang niet het geval in de Antwerpse Sint-Pauluskerk! 欢迎 !

 

een donkere januaridag

Lage inval

gepost op: 20 februari 2024

Neen, wees gerust, dit is geen post over invallen op het grondgebied van een ander land. Daarover berichten andere media veel professioneler dan wij. Nochtans kan de zon er ook wat van, onverhoeds binnenvallen in…

Lees meer

zondag 17 maart, 15u, kerk

Conservatorium Mons brengt Mendelssohn

gepost op: 09 februari 2024

Muziek in Sint-Paulus vzw verwelkomt opnieuw het Orchestre d’Arts² van de Ecole Supérieure des Arts van Mons (Bergen). Na César Franck en de ‘Vijfde van Beethoven’ zet muziekdirecteur en dirigent Nicolas Krüger (°1972) dit jaar…

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven