voor Vincentius - strijd tegen armoede

Quizzen onder de kerk

gepost op: 2 januari 2024

Onze eerste editie was een overdonderend succes, dus het zou jammer zijn mochten we er geen vervolg aan breien. Op vrijdag 15 maart 2024 organiseert Sint-Paulus daarom een tweede quiz. De beginnersfoutjes van begin 2023 slijpen we er uit, concreet zorgen we voor een betere geluidskwaliteit en een compacter programma.

Net als bij de eerste editie gaan we voor een ‘algemene quiz’. Dat wil zeggen dat u vragen krijgt voorgeschoteld uit allerlei domeinen, waaronder actualiteit, muziek, taal, geschiedenis, wetenschap en religie. Wees er tijdig bij om in te schrijven, want we beperken dit keer het aantal deelnemende ploegen om praktische redenen.
De opbrengst gaat net als vorig jaar (1.500 euro!) naar de Vincentiuswerking in de Sint-Pauluskerk en komt zo terecht bij Antwerpenaars die het moeilijk hebben. We sturen de deelnemers evenmin met lege handen naar huis.

Praktisch:

Wat: tweede internationale quiz van Sint-Paulus
Wanneer: vrijdag 15 maart 2024 om 19u (deuren 18u), sluiten om 23u
Per ploeg: maximum zes personen
Quantaqosta: 30 euro per ploeg inschrijving (niet geïndexeerd!)
Eten en drinken: ja!
Inschrijven: mailtje naar info@sintpaulusantwerpen.be met vermelding van naam van de groep en aantal leden. U bent definitief ingeschreven na betaling en na onze bevestiging per e-mail.

verkeerd Engels

Bidden voor het eten

gepost op: 18 juni 2024

Eerder kon u al in Paullus lezen dat de toren van onze kerk regelmatig bezocht wordt door slechtvalken, roofvogels die nesten op grote hoogte. In de vrije natuur zijn dat rotswanden, in dichtbevolkte gebieden meestal…

Lees meer

haka-gewijs

Duivel beduveld

gepost op: 11 juni 2024

Tijdens Slow Art Day deelden de bezoekers hun visie over onze preekstoel met de gidsen. Dat leidde af en toe tot grappige gesprekken, zeker wanneer bezoekers noch gidsen het antwoord op een vraag kenden. Verschillende…

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven