voor Vincentius - strijd tegen armoede

Quizzen onder de kerk

gepost op: 2 januari 2024

Onze eerste editie was een overdonderend succes, dus het zou jammer zijn mochten we er geen vervolg aan breien. Op vrijdag 15 maart 2024 organiseert Sint-Paulus daarom een tweede quiz. De beginnersfoutjes van begin 2023 slijpen we er uit, concreet zorgen we voor een betere geluidskwaliteit en een compacter programma.

Net als bij de eerste editie gaan we voor een ‘algemene quiz’. Dat wil zeggen dat u vragen krijgt voorgeschoteld uit allerlei domeinen, waaronder actualiteit, muziek, taal, geschiedenis, wetenschap en religie. Wees er tijdig bij om in te schrijven, want we beperken dit keer het aantal deelnemende ploegen om praktische redenen.
De opbrengst gaat net als vorig jaar (1.500 euro!) naar de Vincentiuswerking in de Sint-Pauluskerk en komt zo terecht bij Antwerpenaars die het moeilijk hebben. We sturen de deelnemers evenmin met lege handen naar huis.

Praktisch:

Wat: tweede internationale quiz van Sint-Paulus
Wanneer: vrijdag 15 maart 2024 om 19u (deuren 18u), sluiten om 23u
Per ploeg: maximum zes personen
Quantaqosta: 30 euro per ploeg inschrijving (niet geïndexeerd!)
Eten en drinken: ja!
Inschrijven: mailtje naar info@sintpaulusantwerpen.be met vermelding van naam van de groep en aantal leden. U bent definitief ingeschreven na betaling en na onze bevestiging per e-mail.

een donkere januaridag

Lage inval

gepost op: 20 februari 2024

Neen, wees gerust, dit is geen post over invallen op het grondgebied van een ander land. Daarover berichten andere media veel professioneler dan wij. Nochtans kan de zon er ook wat van, onverhoeds binnenvallen in…

Lees meer

zondag 17 maart, 15u, kerk

Conservatorium Mons brengt Mendelssohn

gepost op: 09 februari 2024

Muziek in Sint-Paulus vzw verwelkomt opnieuw het Orchestre d’Arts² van de Ecole Supérieure des Arts van Mons (Bergen). Na César Franck en de ‘Vijfde van Beethoven’ zet muziekdirecteur en dirigent Nicolas Krüger (°1972) dit jaar…

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven