En het gaat niet alleen over Sint-Paulus!

Schrijf je quiz of kwis?

gepost op: 21 februari 2023

Dat zou een prima eerste vraag kunnen zijn voor de eerste intercontinentale quiz in de Sint-Pauluskerk (er zijn ook vragen over andere werelddelen, vandaar).

Op vrijdag 24 maart om 19u komen gemotiveerde ploegen de vragen beantwoorden in de crypte van de Sint-Pauluskerk. Het enthousiasme is groot, het aantal ploegen beperkt tot 15, dus aarzel niet om een paar vrienden of familieleden op te trommelen en schrijf je quizploeg zo snel mogelijk in! Een ploeg bestaat uit maximum zes personen.

Wees gerust, de quiz gaat niet alleen over Sint-Paulus (de man of de kerk in Antwerpen) en je hoeft geen priester of gediplomeerde kerkgids te zijn om de vragen te kunnen beantwoorden. Onze jury, die om veiligheidsredenen nog even onbekend blijft, zit al enkele maanden in afzondering met boeken over de meest uiteenlopende onderwerpen.

De inschrijfkosten zijn matig, net zoals de aankoop van een drankje of een broodje. De prijzen om te winnen zijn de moeite waard. De ploeg vrijwillige organisatoren, een fijne selectie uit alle geledingen van de Sint-Pauluskerk, schenkt de volledige opbrengst aan het Sint-Vincentiusgenootschap in Antwerpen, voor hun strijd tegen armoede.
Neem je smartphone, begin rond te bellen en schrijf je ploeg zo vlug als mogelijk in via info@sintpaulusantwerpen.be. Iedereen veel succes toegewenst!

een donkere januaridag

Lage inval

gepost op: 20 februari 2024

Neen, wees gerust, dit is geen post over invallen op het grondgebied van een ander land. Daarover berichten andere media veel professioneler dan wij. Nochtans kan de zon er ook wat van, onverhoeds binnenvallen in…

Lees meer

zondag 17 maart, 15u, kerk

Conservatorium Mons brengt Mendelssohn

gepost op: 09 februari 2024

Muziek in Sint-Paulus vzw verwelkomt opnieuw het Orchestre d’Arts² van de Ecole Supérieure des Arts van Mons (Bergen). Na César Franck en de ‘Vijfde van Beethoven’ zet muziekdirecteur en dirigent Nicolas Krüger (°1972) dit jaar…

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven