En het gaat niet alleen over Sint-Paulus!

Schrijf je quiz of kwis?

gepost op: 21 februari 2023

Dat zou een prima eerste vraag kunnen zijn voor de eerste intercontinentale quiz in de Sint-Pauluskerk (er zijn ook vragen over andere werelddelen, vandaar).

Op vrijdag 24 maart om 19u komen gemotiveerde ploegen de vragen beantwoorden in de crypte van de Sint-Pauluskerk. Het enthousiasme is groot, het aantal ploegen beperkt tot 15, dus aarzel niet om een paar vrienden of familieleden op te trommelen en schrijf je quizploeg zo snel mogelijk in! Een ploeg bestaat uit maximum zes personen.

Wees gerust, de quiz gaat niet alleen over Sint-Paulus (de man of de kerk in Antwerpen) en je hoeft geen priester of gediplomeerde kerkgids te zijn om de vragen te kunnen beantwoorden. Onze jury, die om veiligheidsredenen nog even onbekend blijft, zit al enkele maanden in afzondering met boeken over de meest uiteenlopende onderwerpen.

De inschrijfkosten zijn matig, net zoals de aankoop van een drankje of een broodje. De prijzen om te winnen zijn de moeite waard. De ploeg vrijwillige organisatoren, een fijne selectie uit alle geledingen van de Sint-Pauluskerk, schenkt de volledige opbrengst aan het Sint-Vincentiusgenootschap in Antwerpen, voor hun strijd tegen armoede.
Neem je smartphone, begin rond te bellen en schrijf je ploeg zo vlug als mogelijk in via info@sintpaulusantwerpen.be. Iedereen veel succes toegewenst!

Minderbevoegde gezinnen

gepost op: 28 maart 2023

Het mooie polyvalente zaaltje naast de pandgang heeft nu wel definitief de passende naam ’t Schooltje verworven. Er zijn in de loop van de voorbije jaren vele alternatieve namen gekomen en gegaan, maar ’t Schooltje…

Lees meer

‘Atelier’ op woensdag 29 maart

gepost op: 23 maart 2023

‘Is de verrijzenis een mythe?’ met prof. dr. Johan Leman o.p. Guido Vanheeswijck nodigde ons uit om opnieuw over God te spreken. Johan Leman zal ons uitnodigen om weer over de verrijzenis van Jezus te…

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven