Wie is wie

Terug naar overzicht

Wie is wie

De dagelijkse leiding van ‘Muziek in Sint-Paulus’ wordt waargenomen door muziekdirecteur én titularis-organist, Bart Rodyns en voorzitter van Muziekkapel Sint-Paulus vzw, Inès Ducès.

Bart Rodyns

Bart Rodyns is sinds juni 2020 titularis-organist van het historische Van Haegen/Forceville orgel in onze kerk. Hij is professor aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en artistiek directeur van het Euterpe Baroque Consort, ondertussen een vaste waarde in onze kerk. Ook tekent hij voor de artistieke programmatie van de Sint-Pauluskerk.

inès Ducès

Sinds 1 maart 2022 staat een vrouw aan het hoofd van de Muziekkapel vzw, Inès Ducès (°1955). Ze kwam via het ‘zijpoortje’ van de kapel van de Rozenkrans in de Muziekkapel terecht. Daarna sloot ze zich aan bij de Sint-Paulusvrienden en sinds 2018 maakt ze deel uit van het bestuur van de vzw. Naast haar ‘kapelheerschap’, haar taak als onthaalvrijwilliger en het voorzitterschap van de Muziekkapel, is Inès ook buiten Sint-Paulus geëngageerd. Zo zet ze zich volop in voor het Nepalees liefdadigheidsproject Aasha, waarvan haar dochter Annemie aan de basis ligt.

Inès Ducès

Voorzitter Muziekkapel Sint-Paulus vzw

muziek@sintpaulusantwerpen.be

Bart Rodyns

Muziekdirecteur & Titularis-organist

organist@sintpaulusantwerpen.be

Raad van Bestuur

De raad van bestuur van de vzw bestaat uit: Inès Ducès (voorzitter), Leo Van achter (penningmeester), ntb (secretaris), pastoor Didier Croonenberghs, Madeleine Manderyck en Chris Claessens.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven